Er virksomheden endt i en situation, hvor den er insolvens. Får din virksomhed svært ved at overholde sine forpligtigelser overfor kreditorer, er det en god ide at kontakte en advokat med det samme.

Hvis der hurtigt bliver taget hånd om problemet, er der mulighed for at virksomheden kan komme styrket ud af en insolvens periode og overleve. Vi hjælper med at få skabt aftaler med banker, samarbejdspartner og kreditorer, og hjælper med at få styr på situationen. Det er altid en fordel at få en advokat med ind over, så snart der opstår problemer med at overholde virksomhedens økonomiske forpligtelser.

Rekonstruktion

Det kan være, at det ikke er muligt, at få alle kreditorer med på en aftale, der kan redde virksomheden i dens nuværende form. Det kan blive nødvendigt med en rekonstruktion af selskabet. Hvis rekonstruktion er en løsning for din virksomhed kan vi hjælpe dig med, at få skabt en holdbar virksomhedsform, der gør det muligt at skabe grobund for, at få gang i væksten i virksomheden, og komme ud af en insolvens periode.

Regler om rekonstruktion har afløst de tidligere regler om betalingsstandsning i konkursloven. Tit vil der ved en rekonstruktion udpeges en advokat som rekonstruktør.

Konkurs

For nogle virksomheder ender insolvens med en konkurs. Er du kreditor i et konkursbo? Hos Advokathuset Stevns er vi i stand til at varetage et konkursbo som kurator. Vi kan også hjælpe dig med at dit krav bliver behandlet korrekt af konkursboet.

Har du spørgsmål i forbindelse med din virksomhed er du velkommen til at kontakte os på telefon 56 50 44 00 eller mail info@advokathusetstevns.dk