Står din virksomhed overfor en tvist med en kunde eller samarbejdspartner, så kan Advokathuset Stevns hjælpe dig

Vi forsøger at løse konflikten hurtigt og smertefrit for dig og din virksomhed.

Hvis først en tvist opstår findes der flere forskellige måder at løse den på. Mediation, voldgift og retssag. Alt efter hvilken løsning, der vælges, kan vi hjælpe og rådgive dig for at nå frem til det bedste resultat for dig og din virksomhed. Hos Advokathuset Stevns kan vi hjælpe dig med at løse en konflikt uanset om det er ved mediation, voldgift eller retssag.

Mediation

Mediation kan være løsningen, hvis begge parter er interesseret i at nå frem til en mindelig aftale, der ikke forhindre samarbejde fremover. For at mediation virker kræver det ofte at parterne er villige til at forhandle og afgive indrømmelser overfor modparten. På den måde når man frem til en løsning, der tilfredsstiller alle parter. Ved mediation vil der være en mediator til stede, der lytter til begge parter og kommer med løsningsforslag. Det vil være parterne selv, der skal nå frem til en løsning, – mediator kan kun rådgive.

Voldgift

Mange virksomheder vælger at kører sager som voldgift frem for i en retssag. Det er skrevet ind i mange kontrakter  at tvister skal løses ved en voldgift fordi tvisten bliver behandlet uden at alt kommer offentligt frem som ved en retssag. Voldgiftsretten sammensættes ofte af parterne selv. Parterne udvælger, hver en af dommerne mens den sidste, en opmand, vælges i fællesskab af de to valgte lægdommere. Ved en voldgift behøver dommerne ikke at være jurister.

Retssag

Hvis du er blevet sagsøgt eller har brug for at sagsøge kan vi hjælpe dig med, at føre din sag ved byretten eller landsretten. Vi har stor rutine med sager behandlet i skifteretten, boligretten, civilretten osv.

Har du brug for konfliktløsning så kontakt Advokathuset Stevns på telefon 56 50 44 00 eller på mail info@advokathusetstevns.dk