Virksomhedsopstart – IVS/APS?

Har du en drøm om at gå i gang med en virksomhedsopstart? Tag en advokat med på råd, så du kan få det juridiske på plads fra start af. Der er mange forhold man skal have på plads, når man starter en virksomhed op, – og en del af dem kan en advokat hjælpe dig med.

Inden for nogle brancher, eller hvis du skal forhandle visse produkter, kan der være særlige lovkrav, der skal overholdes. Vi kan hjælpe dig med at finde frem til om der er regler og krav du skal være opmærksom på, inden for det område du gerne vil arbejde med.  

Du skal vælge om du vil drive din erhvervsvirksomhed i personligt regi eller som et selskab. Der findes mange forskellige selskabsformer at vælge imellem. En advokat kan hjælpe dig med at vælge den type, der passer bedst til den virksomhed du gerne vil starte. Derudover er der meget hjælp at hente, når det handler om at få lavet vedtægter, en forretningsorden eller at få lavet aftaler mellem flere indehavere. Der er mange forhold du skal have tænkt over ved virksomhedsopstart.

Når du starter en virksomhed vil det være en fordel at få en advokat til, at hjælpe dig med, at få udarbejdet aftaler og kontrakter, så du er sikker på, at de efterlever de krav og den lovgivning, der er for området. Det kan også være ansættelseskontrakter i forbindelse med ansættelsen af den første medarbejder. Det kan blive en dyr fornøjelse, hvis der er fejl i ansættelseskontrakter eller de helt mangler.

Hvis du har problemer med at kunderne ikke overholder de aftalte betalingsbetingelser, kan du også få hjælp med inkassobehandlingen hos en advokat.

Har du alle de lovpligtige forsikringer, der kræves ved virksomhedsopstart? Mange glemmer at få tjekket op på, hvilke forsikringer de lovmæssigt skal have for at drive virksomhed. Med en advokat får du en gennemgang af, hvilke forsikringer du skal have for at leve op til lovgivningen.

Skal vi hjælpe dig med opstarten af din virksomhed så kontakt os på telefon 56 50 44 00 eller mail info@advokathusetstevns.dk

Vil du have hjælp til at starte din virksomhed kan du få hjælp her

Stevns Erhvervsråd – iværksætterrådgivning