Advokathuset Stevns

Advokathuset Stevns er ejet af advokat Finn Rasmussen, som har været beskikket advokat siden 1998.

Finn Rasmussen har været advokat på Stevns siden 2005, hvor han blev ansat hos Ret&Råd i Store Heddinge. Blot et år efter overtog han ejerskabet af sin arbejdsplads og har siden skiftet navnet ud med det nuværende Advokathuset Stevns.

Tilknytningen til Stevns og kunderne i området vægtes højt i dagligdagen hos Finn Rasmussen. Han er således medstifter af Stevns Erhvervsråd, hvor han har været formand for bestyrelsen i flere perioder. Advokat Finn Rasmussen har et godt samarbejde med kommunen og er aktiv i lokalsamfundet.

Advokathuset Stevns har haft kontor i Store Heddinge siden begyndelse.

Rådgiver virksomheder i erhvervsret
Finn Rasmussen har mere end 15 års erfaring med at rådgive erhvervsvirksomheder. Advokathuset Stevns er en værdifuld samarbejdspartner ved etablering af virksomheder, herunder stiftelse og omdannelse af selskaber.

Advokathuset fører retssager og voldgiftssager inden for bygge- og anlæg samt SPF-voldgift, og arbejder ikke kun lokalt, men for kunder over hele landet.

Specialer særligt for virksomheder
Advokathuset Stevns har særlig ekspertise inden for landbrugs- og håndværksvirksomheder.

I foreningen Danske Advokater er Finn Rasmussen aktivt bestyrelsesmedlem i fagudvalget for ejendomsadvokater med speciale i entrepriseret og erhvervsejendomme.

Advokathuset Stevns også for private
Advokathuset Stevns varetager sager for private, for eksempel ved salg eller køb af bolig, leje af ejendom samt oprettelse af testamenter, deling af dødsboer samt civilretslige sager, hvor private lægger sag an mod hinanden.

Har du brug for juridisk rådgivning til et privat anliggende eller i en virksomhed, så kontakt Advokathuset Stevns nu på telefon 5650 4400 eller på mail info@advokathusetstevns.dk