Dagligt udfordres vi til at tage stilling til mange forskellige situationer, der har betydning for vores liv.

Når vores familieforhold ændre sig, kan der opstå juridiske spørgsmål som du bør tage stilling til. Hos Advokathuset Stevns kan vi hjælpe dig med, hvilken betydning det har for din families fremtid og hjælpe dig med at planlægge den så den passer til de ønsker du må have.

Ægtepagt ⇒

Bør du få udarbejdet en ægtepagt inden du indgår ægteskab med din udkårende? Mange par er bange for at tage diskussionen inden de skal giftes, men det kan være en fordel at få diskuteret om det er nødvendigt før ægteskabet indgås. Læs mere om, hvornår en ægtepagt er en god ide her.

Skilsmisse ⇒

Når ægteskabet ikke holder kan de fleste finde ud af at afslutte det på en god og fredelig måde, men der kan være brug for hjælp til, at få fordelt værdier og gæld imellem sig så begge parter kan komme videre i livet. Vil du vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, hvis du står overfor en skilsmisse så læs mere her.

Testamente ⇒

Der kan være mange grunde til at oprette et testamente. For sammenbragte familier er det altid en god ide, at få udarbejdet et testamente, der kan sikre den længstlevende, og som sikre den fordeling mellem dine, mine og vores børn som der ønskes. For andre kan det være for at forfordele et barn eller for at sikre sig at de efterladte for mest muligt med sig videre. Læs mere her.

Boligrådgivning ⇒

At købe bolig er en af de største investeringer vi foretager i vores liv. Det er altid en god ide at have en advokat med på råd, da der kan være forhold i købsaftalen du ikke selv er klar over betydningen af, men som kan have store konsekvenser for dit boligkøb. Vi kan hurtigt og nemt hjælpe dig gennem en bolighandel læs mere om, hvordan her.

Lejeret ⇒

Lejeloven er et af de retsområder der behandles flest sager indenfor. Vil du undgå at havne i en tvist kan vi hjælpe dig med, at få udarbejdet en lejekontrakt eller læse lejekontrakten igennem inden du indgår et lejemål. Så du har mindst mulig risiko for at stå i en tvist om dit lejemål. Vil du vide mere så læs her.

Retssag og konfliktløsning ⇒

Er du endt i en rets tvist og har brug for rådgivning. Advokat Finn Rasmussen har stor erfaring med civilanlagte retssager og kan hjælpe dig både hvis du er sagsøgte eller sagsøger. Har du brug for hjælp så læs mere her.

 

Du er altid velkommen til at kontakte Advokathuset Stevns, hvis du har brug for juridisk rådgivning, på telefon 56 50 44 00 eller på mail info@advokathusetstevns.dk